14 March 2014

Εορτασμός εθνικών επετείων και
συμπαράσταση προς την Κεφαλλονιά.

A photograph from Corfu on the wall of Corfu in Parliament Street

Αγαπητά μέλη και φίλοι

Η Ελληνική Κοινότητα Ιρλανδίας και η Ελληνορθόδοξη Κοινότητα Ιρλανδίας διοργανώνουν εορταστικό δείπνο με την ευκαιρία των Εθνικών Επετείων της Ελλάδας (25η Μαρτίου, ημέρα εθνικής παλιγγενεσίας και ξεσηκωμού κατά του Οθωμανικού ζυγού) και της Κύπρου (1η Απριλίου, επέτειος της έναρξης του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της Κύπρου κατά των Βρεττανών κατακτητών). Παράλληλα αισθανόμαστε πως είναι χρέος μας σαν παροικία της Διασποράς να συμπαραστεκόμαστε στα αδέλφια μας στην Ελλάδα και Κύπρο. Έτσι τα έσοδα που θα συλλεχθούν από την αυτήν την εκδήλωση θα σταλούν στην Κεφαλλονιά προς βοήθεια των κατοίκων μετά τους πρόσφατους καταστρεπτικούς σεισμούς.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 στις 6:30 μμ στο Ελληνικό εστιατόριο Corfu, 12 Parliament Street, Dublin.

Η τιμή του εισητηρίου θα είναι 25 ευρώ το άτομο, από τα οποία τα 16.5 ευρω θα διατεθούν για την πληρωμή του εκάστου γεύματος ενώ τα υπόλοιπα 8.5 ευρώ από κάθε εισητήριο θα διατεθούν υπέρ των σεισμοπαθών της Κεφαλλονιάς. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται με 15 ευρώ εκ των οποίων τα 9 ευρω θα διατείθενται για το γεύμα και τα εναπομείναντα 6 ευρώ θα συλλεχθούν για τον έρανο. Τα πολύ μικρά παιδάκια, βρέφη και νήπια θα εισέρχονται δωρεάν.

Επίσης θα υπάρξει και λαχειοφόρος για την περαιτέρω ενίσχυση του εράνου και ευχαριστούμε τον φίλο και συμπατριώτη μας Πέτρο Κόνσουλα που ήδη έχει προσφέρει μια από τις καλλιτεχνικές του δημιουργίες. Κάθε άλλη προσφορά για τη λαχειοφόρο από όλους μας θα ήταν ευπρόσδεκτη. Ευχαριστούμε επίσης τη διεύθυνση του εστιατορίου που προσέφεραν το χώρο τους και τα γεύματα σε τιμή κόστους. Λεπτομέρειες για τα μενού προσεχώς.

Για την κράτηση θέσεων παρακαλούμε να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση thomae.kakouli_at_itcarlow.ie μέχρι την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014. Παρακαλούμε να κάνετε τις κρατήσεις σας εγκαίρως για να αποφύγετε απογοήτευση.

Με εκτίμηση

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και το ΔΣ της Ελληνικής Κοινότητας

No comments: